Menü Bezárás

Impresszum

a Biologika Szerv Atlaszhoz és ehhez a weboldalhoz.

Ez az oldal a Biologika Szerv Atlasz hivatalos honlapja és webshopja. A Szerv Atlasz – BIOLOGIKA® Szerv Atlasz – Bio-Logikus Szerv Orientált Betegség Atlasz egy prezentációs és oktatóanyag, a BIOLOGIKA® tanfolyamok hivatalos képzési anyaga. Ez a Szerv Atlasz verzió a kilencedik kiadás magyar, a második német és az első angol nyelven. Szöveg, képek, szerkesztés, fordítás, nyomdai előkészítés: Barnai Roberto

A magyar és az angol nyelvű Szerv Atlasz kiadója (és a jelen weboldal és webshop üzemeltetője) a Biologi-Team Kft., www.biologikaszervatlasz.hu,
A német nyelvű Szerv Atlasz kiadója a Biologika Deutschland GbR., www.organatlas.de

Ha nem találja ezt a könyvet a legközelebbi könyvkereskedésben, vagy szeretne több darabot rendelni, vagy példányokat több nyelven egyszerre, kérjük használja ezt a Webshopot!

BIOLOGIKA® Szerv Atlasz 2021 (magyar változat) ISBN: 978-615-81816-0-0
BIOLOGIKA® Organ Atlas 2021 (deutsche Version) ISBN: 978-615-81816-1-7
BIOLOGIKA® Organ Atlas 2021 (English version) ISBN: 978-615-81816-2-4

A BIOLOGIKA® Logo egy bejegyzett védjegy. Ha Ön szeretne részt venni BIOLOGIKA® tanfolyamokon, kérjük vegye figyelembe, hogy ez a logó hitelesíti a Barnai Roberto által tervezett és összeállított tanfolyamok metodikáját és tartalmát. Az Atlasz tanfolyami és oktatási célú használata (minőségbiztosítási okból) csak írásosan engedélyezett trénereknek megengedett.

      A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének emblémája jelöli az elismert termékeket, amelyek egészséges életmódhoz, a békés, harmonikus élethez – a természetes gyógymódoknak és a holisztikus gondolkodásnak megfelelően – valódi segítséget nyújtanak. A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöksége döntése szerint, a BIOLOGIKA® Szerv Atlasz kiadója használhatja az emblémát és a Szövetség hivatalos ajánlását.

A Szerv Atlasz használati lehetőségei:

    A képek, szövegek, ábrák a zöld hátteres oldalakon szabadon másolhatók/használhatók prezentációkhoz, előadásokhoz, információterjesztéshez a BIOLOGIKA®, az Új Medicina, élettan, pszichológia és elváltozástan stb. területén. Viszont a sárga, narancs, vörös és kék hátteres rész jogilag szigorúan védett! Csak a könyv tulajdonosa, annak családtagjai és közeli rokonai tekinthetik meg és olvashatják a könyvet. A másolás, fényképezés, osztogatás, kölcsönzés nem megengedett. A könyv kölcsönzése csak hivatalos könyvtárak számára megengedett. Ha tetszik Önnek az atlasz, szerezze be az Ön saját példányát! Mindennemű felhasználás, kivetítés, publikáció csak előzetes írásos engedéllyel lehetséges. Köszönjük, hogy Ön az említett törvényes jogokat figyelembe veszi és tiszteletben tartja.

Idézési szabályok: Ön idézhet szövegeket a védett oldalakról is, csak egy idézet hossza a hét mondatot vagy négy sort nem haladhatja meg. Minden egyes idézetet (hét mondatonként vagy négy soronként) meg kell jelölni a következő bejegyzéssel: „forrás: www.szervatlasz.hu”.

Biologika Szerv Atlasz Impresszum – Részletek

Ez a Bio-Logikus Szerv Orientált Betegség Atlasz, a Biologika® Szerv Atlasz egy bemutató és oktatóanyag, BIOLOGIKA® tanfolyamok hivatalos képzési anyaga. Az ismert „Szerv Atlasz” kifejezés azért van így írva (és nem „Szervek Atlasza”-ként) mert ez egy rövidítés, az eredetileg hosszabb név rövidített formája.

A Szerv Atlaszt Barnai Roberto tervezte, rajzolta, írta, kezdetben magyar nyelven, és a jelen verziót is ő készítette el német és angol nyelven. Ennek a könyvnek a tartalmához és kinézetéhez több mint 50 ember járult hozzá, lásd a szakmai és nyelvi lektorok, szakértők, technikai segítők  névlistáját, amely a köszönetnyilvánítás oldalán, a könyv elején található.

Köszönet a könyvben meg nem említett támogatóknak, segítőknek és tanácsadóknak is, akik az (kb. 3000) esetfeltárásokban segítettek. Ezek az esetbeszámolók hozzájárultak a Szerv Atlasz tartalmához, az érzelmi tartalmak és kifejezések pontosabb megfogalmazásához. Ezúton is köszönet a segítőknek, akik a beszámolóikat, dokumentációikat a Szerv Atlasz fejlesztéséhez rendelkezésre bocsátották.

Új Medicina szakirodalom: Dr. Ryke Geerd Hamer: Wissenschaftliche Tabelle der GNM, Vermächtnis einer Neuen Medizin. Képek és rajzok hasonlósága miatt meg kell említsük, hogy (néhány eredeti fotó kivételével) a Szerv Atlaszban minden képet és rajzot maga Barnai Roberto rajzolt és szerkesztett. Az anatómia képek Dr. Donáth Tibor Anatómia atlaszából származnak (1985) az Illustrated Human Embriology könyvből (1972) és az internetről, amelyeket Barnai Roberto a Szerv Atlasz követelményei szerint (célszerűség, érthetőség) módosított, kiegészített és összehangolt, egy olyan módon, hogy más kiadók jogai messzemenően tiszteletben lettek tartva. Mert ugyanazon természettudományról van szó, tisztába kell tegyük, a Szerv Atlasz nem Hamer doktor kiadványa. Ez egy, a Barnai Roberto Biologika oktatási metodikája alapján készült oktatóanyag. Ez egy prezentációs, információs és emlékeztető anyag képzési célokra, megelőzésre, önfejlesztésre és belső használatra.

Felelősség kizárás: A Szerv Atlasz (és a jelen weboldal) információi NEM helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy kezelést, és NEM öndiagnosztizálásra szolgálnak! A megbetegedéseket, terápia kiválasztását illetően, mindenkinek önmagának kell megbizonyosodnia arról és biztosnak lennie, hogy a megfelelő döntést hozza egy adott esetben. Véleményünk szerint, ezen kérdések felelőssége nem átruházható. Az Új Medicináról való nem elegendő információért, az (esetleg pontatlan értelmezésből származó) hiányos megértésért és az ebből fakadó következményekért Barnai Roberto és a könyv közreműködői nem tudnak felelősséget vállalni.

Ajánlott weboldalak: biologika.ch, biologika.at, biologika.tv, biologika.hu, biologika.net, organatlas.net, organatlas.de, organatlas.ru, szervatlasz.hu, biologikadeutschland.de, biologikanederland.nl, biologikapolska.pl.

Vegyen részt szemináriumokon és vegyen meg minden könyvet a témában! nicolasbarro.de, praxiskurseybl.com, neue-medizin.ch, krankheit-ist-anders.de, 5bn.de, 5bn-berlin.de, 5lbtraining.it, neue-medizin.de, krankheit-ist-etwas-anderes.com, learninggnm.com.

A Szerv Atlasz több nyelven kapható. Ha Ön szeretné ezt a könyvet lefordítani, vagy érdekelt a más nyelveken történő kiadásában, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: info et organatlas.net 

Copyright © és Trade Mark ® Barnai Roberto 2006-2024 – Minden jog fenntartva.

error: Protected content.