Menü Bezárás

Fizetési módok

Jelenleg a következő fizetési módok állnak rendelkezésre:

 • Utánvét – csak Magyarországon belül. Utánvét esetén
  Ön a postásnak fizeti ki a rendelése ellenértékét.
 • Előre átutalás – Magyarországon belül és kívül
  Előre átutalásnál a webshopban Ön nem kell megadjon bankszámla
  vagy bankkártya adatokat. A webshopban, amikor fizetési módot
  választ, Ön látja hova utalhatja vásárlása ellenértékét.
 • Bankkártya (Visa, Mastercard, Discover, American Express)
 • Paypal – Magyarországon belül és kívül
  Bankkártyás és Paypal fizetés esetén a fizetés a Paypal rendszerén keresztül történik, és a Bankkártya adatok nem jutnak el a Biologi-Team Kft-hez. További információk az Általános Szerződési Feltételekben.

Gyakori kérdések:

Igen. Ha Ön magánszemélyként vásárol, a Webshopban Önnek nem kell azonosítót vagy intim adatot megadnia. (Céges vásárlóknak HU vagy EU adószámot meg kell adni.) Az Ön böngészőjéből a honlapunkhoz való csatlakozás titkosítva történik, egy érvényes, megbízható SSL tanúsítványt (érvényes https-t), valamint erős protokollverziót és 256 bites titkosítási csomagot használunk, biztonságos TLS kapcsolaton keresztül. 

Igen, bankkártyás és Paypal fizetés esetén a fizetés a Paypal rendszerén keresztül történik, és a Bankkártya adatok nem jutnak el a Biologi-Team Kft-hez. További információk az Általános Szerződési Feltételekben.

Igen, előre átutalásos fizetés esetén a könyvet addig nem postázzuk, míg az összeg hozzánk be nem érkezett. Amint az összeg beérkezett, nem szükséges minket értesíteni, automatikusan postázzuk a könyvet.

Nem, a weboldalon jelenleg nem szükséges és nem is lehetséges ügyfél felhasználói fiók létrehozása, csak a megrendelés leadása lehetséges.

Ha Ön a megrendelés során helyesen megadta a szükséges adatokat:
Utánvét esetén nincsen teendő. Amikor Ön a könyvet átveszi, a postásnak fizet.
Előre utalás esetén, a rendelés leadását követően a webshop megmutatja a megrendelés részleteket, banki adatokat, és emailen díjbekérőt küldünk. Kérjük lépjen be a netbankjába és a megadott bankszámlaszámra utalja el a vásárlása ellenértékét, a közleménybe írja be a megrendelés számot. Ezután teendője Önnek nincs, az összeg beérkezése után a könyvet automatikusan postázzuk.
Bankkártyás és Paypal fizetés esetén, a rendelés leasását és fizetést követően Önnek további teendője nincs, az összeg beérkezése után a könyvet automatikusan postázzuk. 

A megrendelést bővítheti, módosíthatja vagy visszamondhatja.
Magyar nyelven van ügyfélszolgálatunk, kérjük hívja a központi
telefonszámunkat: +36 (70) 23 44 555 (munkanapokon 10-14h)

Más nyelv esetében, kérjük írjon e-mailt a központi e-mailcímünkre:
webshop et biologikaszervatlasz.hu Kérjük írja meg a megrendelés
számát és hogy mit kíván benne módosítani. Írásban a magyar,
az angol és a német nyelvet preferáljuk, azonban ez nem kikötés.

Szállítás

A szállítási költség attól függ, hogy melyik országba rendeli Ön a könyveket és hány darabot rendel. A megrendelt könyveket postai úton küldjük meg, postai küldemény vagy csomag formájában a könyvek darabszámától függően. 

Postai küldemény, csomag küldemény

 • Magyarországon belföldön – díjmentes.
  Kiszállítási időtartam: változó, általában 2-5 nap.
 • Az Európai Unión belül  – a díjak eltérőek lehetnek. Adjon meg
  postacímet, és a Webshop megmutatja a fizetendő postaköltséget.
  Kiszállítási időtartam: változó, általában 3-10 nap.
 • Az Európai Unión kívül – a díjak eltérőek lehetnek. Adjon meg
  postacímet, és a Webshop megmutatja a fizetendő postaköltséget.
  Kiszállítási időtartam: változó, általában 5-25 nap.

Csomagolás

Csomagolási díj nincsen. Abban az esetben ha Ön több könyvet rendel és ez a szokásostól eltérő csomagolást igényel, annak költségét is a Biologi-Team Kft vállalja. Futárszolgálatot (DPD, UPS, etc.) jelenleg nem használunk, mert a posta kiszállítási szolgáltatásával meg vagyunk elégedve, viszonylag gyors.

A könyvek egyenként zsugorfóliázva vannak, így kerülnek bele a borítékba vagy a csomagba. Egy-két darab könyvet ún. buborékos borítékban küldünk meg. Három darabtól csomag csomagolás szükséges – ez díjmentes. Ha a vevő kifejezett kérése az, hogy a könyvet nagyon vastag és biztonságos csomagolásban postázzuk, mert a könyv messzire utazik pl. Kanada, Ausztrália, azt kérjük előre jelezni. Ez esetben csomagolási költség felmerülhet, amit a Kedves Vásárlóval a megrendelés leadását követően telefonon vagy írásban egyeztetünk.

Ez manapság már nagyon ritka, és a könyvet természetesen kicseréljük! Könyv sérülést (karcolást, törést, ázást, rongálódást) a könyv átvételétől számított 7 napon belül lehet bejelenteni. Kérjük a hibát e-mailen jelezze az info et biologi-team.hu címen és a könyvet küldje vissza. További információk: Visszatérítési és visszaküldési szabályzat, garancia, jótállás

A könyvet természetesen kicseréljük! Könyv gyártási hibát (pl. nyomtatási hiba, fordított oldal, elcsúszott nyomtatás) a könyv átvételétől számított 90 napon belül lehet bejelenteni. Kérjük a hibát e-mailen jelezze az info et biologi-team.hu címen és a könyvet küldje vissza. További információk: Visszatérítési és visszaküldési szabályzat, garancia, jótállás

error: Protected content.