Menü Bezárás

Biologika Szerv Atlasz (magyar)

35000 Ft

“A Biologika Szerv Atlasz első látásra egy érdekes, színes, illusztrált, szöveges anatómia atlasznak tűnik. Aztán rájövünk, hogy ez egyáltalán nem egy szokványos könyv, hanem egy különleges, kombinált elváltozástani kézikönyv – amiben a természetes elváltozásokkal kapcsolatos fontos, megválogatott információk vannak. Méghozzá rengeteg információ.

Barnai Roberto: BIOLOGIKA SZERV ATLASZ (2021, 9. új magyar kiadás) – könyv (25x29cm, varrott kötésű, a borító fóliázott, keményfedeles). Leírás: Kb. fekvő A4-es lap méretű, vastag, matt papírra matt festékkel nyomtatott szemléltető és oktató anyag. Különleges anatómia atlasz, Biologika, Új Medicina, élettan, elváltozástan szemináriumok képzési anyaga, 158 lap (oldal). Az atlasz határidőnapló minőségű kötése strapabíróvá és tartóssá teszi. Egy életre szóló ajándék. A 2021-es magyar, német és angol verziók teljesen azonosak. Megjegyzés: A könyv árak és a szállítási költségek országonként és forgalmazó partnerenként különbözőek lehetnek. Itt a fenti ár és az alábbi mennyiségi kedvezmények érvényesek.

Mennyiségi kedvezmény 1 0%
Mennyiségi kedvezmény 2 20%
Mennyiségi kedvezmény 3 30%
Mennyiségi kedvezmény 4 + 40%

A Szerv Atlasz egyszerűen és logikusan mutatja be, hogyan működnek a természetes elváltozások.

Ismer Ön bármi mást, ami érdekesebb, nemesebb, hasznosabb, értékesebb tudás, mint annak tudása, hogy a testünk, a szerveink és a szervek lehetséges természetes elváltozásai hogyan működnek? Ebben a könyvben Ön megtalálja a megbetegedések és a rák megfejtését, leírását, nyílt titkát. Ez már 40 éve nem titok többé, köszönhetően Dr. Hamernek. Minden ember tudhatja most már ezt az ismeretet, ez minden ember számára elérhető, hozzáférhető. Teljesen félreértettük korábban a természetes elváltozásokat, azt gondoltuk, hogy abnormálisak, pato-logikusak, sőt rosszindulatúak. Mivel egy normál kiegyensúlyozott állapotban nincs szükségünk ezekre a biológiai különprogramokra, inaktívak, nem futnak. Azonban, ha az ember (vagy állat) egy biológiai konfliktust elszenved (egy valós, komoly érzelmi stresszt vagy megrázkódtatást), akkor az agy automatikusan beindítja ezeket a különprogramokat és daganat- növekedést vagy szövetcsökkenést látunk. Ha a konfliktus megoldásra kerül, megáll az alkalmazkodási folyamat és jön a gyulladás. A gyulladás ideje alatt a daganatok elbontásra kerülnek vagy a szövetsorvadások regenerálódnak, újra felépülnek. Az, hogy hogyan működnek a természetes elváltozások (betegségek, megbetegedések) sokkal egyszerűbb, mint azt valaha gondoltuk volna! Annyira egyszerű, hogy azt egyetlen egy könyvben (mint például ebben) le lehet írni, össze lehet foglalni. A Biologika Szerv Atlasz hasonlít egy hagyományos anatómiai atlaszhoz, azonban más a szerkezete és más a tartalma.

Bemutatja:

– az adott szerv/szervrész szövettípusát, felépítését, elhelyezkedését, szerkezetét, biológiai funkcióját,
– a szerv/szervrész lehetséges biológiai válaszreakcióját, a lehetséges természetes elváltozását,
– az érzelmi konfliktustartalmat, mely a szervrészhez be van programozva és aktiválhat egy elváltozást,
– a konfliktus-aktív-szakasz tüneteit, a szokásos betegségnevekkel, amelyeket ott diagnosztizálhatnak,
– a konfliktus-utószakasz tüneteit, a betegségnevekkel és további részletes leírásokat, hogy
– mi történhet a szakaszokban vagy mely kellemetlenségek/veszélyek fordulhatnak elő az adott esetben. Az agy is egy szerv és ha kétoldali agyi léziók jelennek meg, akkor jelennek meg az elmezavarok. A Szerv Atlasz bemutatja a viselkedésváltozásokat, hangulatváltozásokat is, amelyeket kettős konfliktus-aktivitásokkal tudunk aktiválni. Ebben a könyvben Ön megtalálja az elbutulás, szívtelenség, értékítéleti zavar, skizofrénia, mánia, depresszió és néhány kényszerviselkedés működésének leírását. Ez a Biologika Szerv Atlasz a Biologika tanfolyamok hivatalos, teljes oktatási anyaga.

„Kérem ne várjon addig, amíg a fájdalmak kényszerítik rá Önt, hogy tanulmányozza ezt a témát. A megelőzés mindig jobb, kellemesebb és ezen a módon az ember jelentősen kevesebbet szenved vagy egyáltalán semmit.” /Dr. Herczeg Andrea/

Biologika Szerv Atlasz magyar, szerző Barnai Roberto https://roberto.hu
Biologika Organ Atlas deutsch, Biologika Organ Atlas englisch, Biologika Szerv Atlasz magyar

Tömeg 1,080 kg
error: Protected content.