Menü Bezárás

Biologika intenzív tréning Barnai Robertóval – belépőjegy

80000 Ft

2 napos Biologika intenzív tréning Barnai Robertóval
Helyszín: Harmónia Palota, H-1088 Budapest, Múzeum utca 9. (a Kálvin térnél)
Dátum: 2024. október 26-27., szombat-vas. 10 – 19 óráig. Max létszám 120 fő.
Terem nyitás 9:00-től, helyfoglalás érkezési sorrendben, befejezés 19 órakor.
Részvételi díj: 80.000 Ft/fő, amiről e-mailben számlát küldünk a jelentkezőnek.
Jelentkezési (jegyvásárlási és fizetési) határidő: 2024. október 23. 23:59.
A részvételi díj befizetése ebben a webshopban, bankkártyás vagy előre utalásos
fizetéssel lehetséges, a helyszínen nem lehet regisztrálni vagy jegyet venni.

75 készleten

2 NAPOS BIOLOGIKA INTENZÍV TRÉNING BARNAI ROBERTÓVAL – BUDAPESTEN

Kiemelt témák, 2 nap, 2024. október 26-27. (szombat-vasárnap)
minden nap 10 – 19 óráig, ebédszünet 13-14-ig.
Helyszín: Harmónia Palota, Budapest, Múzeum u. 9., I. emelet (Nagyterem, létszámkorlát 120 fő.)
Online bekapcsolódásra nincsen lehetőség!

Témák:

Időbeosztás:

1. nap

Érkezés, helyfoglalás: 9:00-9:55-ig
10-13 óráig előadás
13-14 óráig ebédszünet
14-18 óráig előadás
18-19 óráig kérdezz-felelek

2. nap
Érkezés, helyfoglalás: 9:00-9:55-ig
10-13 óráig előadás
13-14 óráig ebédszünet
14-18 óráig előadás
18-19 óráig kérdezz-felelek

Előfeltétel: az alapismeretek előadást figyelmesen hallgassa végig legalább kétszer: https://alapismeretek.biologika.hu Kérjük, ezt semmiféleképpen ne hagyja ki! Ez egy két napos intenzív tréning, és az alapismeretek rész NEM RÉSZE a tréningnek, mert az fent van az interneten, sok videó van róla! A tréning prezentációs anyaga és tankönyve a Biologika Szerv Atlasz. Ha szeretne beletekinteni, beleolvasgatni, itt megteheti: https://megtekintes.szervatlasz.hu Ha szeretne alaposabb ismeretekre szert tenni, mindenképpen javasoljuk ELŐRE beszerezni és addig is tanulmányozni: https://szervatlasz.hu

A Biologika Szerv Atlaszt (kizárólag a tréning résztvevő) a helyszínen kedvezményesen, 20.000,- Ft/db áron vásárolhatja meg magyar és angol változatban, dedikáltathatja, valamint készíthet fotót Robertóval. Figyelem! A helyszínen a könyvet csak készpénzzel lehet fizetni.

Amennyiben már van könyve, ha teheti mindenképpen hozza magával, és készüljön jegyzetfüzettel, mert az előadásról hang, kép, és videó felvételt a résztvevők (pusztán szerzői jogi okokból) nem készíthetnek!

Az előadásról videó és hangfelvétel készül, melynek részeit a biologika.tv-re fel fogják tenni,
ezért akinek a hangja belehallatszik a felvételbe, az egyben hozzá is járul a hangja és kérdése
közzétételéhez. További emlékeztetőt ezzel kapcsolatban nem adunk,
a jegy megvásárlásával Ön megerősíti, hogy ezt tudomásul vette.

Jelentkezés itt ebben a webshopban a belépőjegy megvásárlásával lehetséges,
e-mailben jelentkezni nem lehetséges. Előre jelentkezés kötelező,
a jelentkezési határidő után vagy helyszínen nem lehet regisztrálni!

Az előre utalásos fizetés esetén, a banki adatokat a megrendelés leadása után a képernyőn megmutatjuk (nem szükséges kinyomtatni, mert a jegyrendelést megerősítő e-mailben azokat külön meg is küldjük.)
A jelentkező e-mailcímére a számlát egy külön e-mailben, a számlázz.hu rendszeréből küldjük meg. A tréning részvételi díját a jelentkezéssel egyidejűleg, vagy amennyiben előre utalással kíván fizetni a Díjbekérőn szereplő fizetési határidőig kérjük befizetni! A közleménybe kérjük, írja bele a Díjbekérő sorszámát.

Figyelem! Csoportos jelentkezés nincs (más nevében nem lehet jelentkezni). Jegyvásárlás után azonosítót, jegyet, kódot nem küldünk, becsekkoláskor a jegyet vásárló nevét kell megmondani és a résztvevő karszalagot kap.

A belépőjegy ára 62.992 Ft + ÁFA. (= 40 ezer Ft/nap/fő adóval együtt)
Korhatár és kedvezmény nincsen!
Jegyvásárlási határidő: 2024. október 23. 23:59.

Tematika:

Ez egy workshop, ahol a kiemelt témákkal kapcsolatban nagyon részletes információkat kap.
Ezen felül lehet kérdezni, kérdéseket előre összegyűjtve feltenni, hogy más témákban is tájékozódjon. A tréning nyelve magyar, fordítás nem lesz.

Kihagyott témák: Alapismeretek – fent van a biologika tv-n több verzióban ingyen, ön ezért ne fizessen! Ugyanakkor az összes alapismeret videót nézze meg, mert szüksége lesz rá, ez az alap a tréninghez. https://alapismeretek.biologika.tv

KIEMELT TÉMÁK (amikről biztosan szó lesz):

1. Szív és érrendszeri betegségek szervi háttere, lefutásuk és érzelmi okaik.
– Szív és erek felépítése, elváltozások, vérnyomászavarok, szívritmuszavarok, mire tanítanak a tünetek, stb.

2. Bőrbetegségek szervi háttere, lefutásuk és érzelmi okaik.
– A bőr felépítése, elváltozások, konfliktusok, tünetek. Kis konfliktusok tünetei, valamint nagyobb, vagy visszaesés miatti tünetek különbözősége. Vitiligó, bőrfekélyek, repedezések, nem gyógyuló sebek, ekcéma, csalánkiütés, viszketés, viszketés enyhítése, stb.

3. Fogproblémák – Az állkapocs és a fogak felépítése, elváltozásuk konfliktus-háttere.
– Lefutások és a tünetek közötti különbségek, visszaesések. A fogelváltozások menete. Az állkapocs-elváltozások menete.

4. Mozgás szervrendszeri problémák: Ízületek, porcok, ínak, csontok, izmok, izompólya,
mozgás-konfliktusok típusai és következményeik, daganatok, sorvadások, fantomfájdalmak, krónikus tünetek.

5. Konfliktusmegoldás, konfliktusoldásról egyáltalán, valamint konfliktusoldásról gyakorlatiasan. Annak leleplezése, hogy a konfliktusoldás mástól függ, vagy bonyolult lenne. Hogy csináljuk ezt élőben magunknál?

NEM KIEMELT TÉMÁK: A nem kiemelt témákkal kapcsolatosan másik tréning következik, (pl. belek, belső szervek, mirigyek, hallás, látás, stb) itt a tréningen lehet kérdést feltenni és rövid, ötperces választ kapni, furcsaságokat megbeszélni, stb, de mélységekbe nem megyünk bele. Ezekkel csak akkor tudunk kicsit részletesebben foglalkozni, ha a kiemelt témákat alaposan átbeszéltük.

Figyelem a tréninget nem lehet konzultációra használni, a tréning nem konzultációs alkalom, konzultációra lehetőség nincsen, ezért akinek fáj valami, nem jól van, valamilyen hagyományos kezelés alatt áll vagy valamilyen kezelésre, beavatkozásra van szüksége, és leginkább csak a saját egy-két elváltozása érdekli – az ne jöjjön a tréningre, mert a kérdések során ez mindig kiderül és a résztvevők az ilyet észreveszik, nem szeretik.

Óriási hasznát veszi a tréningnek akkor, ha a biológiai összefüggéseket kisebb elváltozásokon teszteli, másokon megfigyeli, másoknak szeretne a szerzett információkkal segíteni, ill. ezt az új szaktudást mindenki beleépítheti a saját életébe, és a szakmájába – foglalkozzon bármivel.

A tréning az új medicináról, a biológiai természettörvényekről és összefüggésekről szól. Dr. Hamer német orvos felfedezéseit számos tanítványa kutatta tovább. Barnai Roberto több mint kétezer konzultáció gyakorlata és kutatásai során szerzett tapasztalatait és elméleti tudását osztja meg a hallgatókkal, akik feltehetik kérdéseiket is az anyaggal, vagy konkrét saját elváltozásokkal kapcsolatban is. Az előadás számos esetpéldával segíti megérteni és könnyen megjegyezhetővé tenni az elváltozások, tüneteit, okait, lefutásukat. A tanulmányok és a Szerv Atlasz megismerésének célja, hogy önjáróvá váljunk, a megértéssel felelősségteljesebben, tudatosabban tudjunk élni, ne legyünk a betegségek kiszolgáltatott áldozatai, hanem egészségünk magabiztos, felelős megteremtői legyünk. A biologika alapos megértésével előre kiküszöbölhetők a diagnózis konfliktusok, amelyek a rákövetkező elváltozásokat létrehozzák. Rengeteg módszert megismerhetünk a konfliktusok, elváltozások kezelésére, de a konkrét megbetegedéseket megelőző érzelmi konfliktusok beazonosítására csak egyet ismerünk, ami egzakt, utánkövethető, három szinten: lélek – agy – szerv igazolható. Az új medicina nem gyógymód, hanem kulcs a zárban, amivel az egészség házába léphetünk. Ismerete ahhoz szükséges, hogy soha többé ne alakulhasson ki akkora elváltozásunk, mely súlyos vagy halálos, vagy ha már van valamilyen elváltozásunk, értsük, hogy milyen tünetek fognak következni, miért és meddig fog tartani. Az új medicina természettudomány, öt biológiai természettörvényt hozott számunkra, melyek nem feltételezések, nem is axiómák, mindenki számára megtapasztalható, bizonyítható törvények. A biológiai különprogramokról szól (régi nevén betegségek), nem tárgya a mérgezés, baleset, sugárzás. Roberto előadásainak prezentációs anyaga az új medicina kézikönyvévé nőtte ki magát.

A Szerv Atlasz jelenleg az egyetlen semleges, egyszerű, közérthető, átfogó, új medicinás kézikönyv a világon, mely elérhető magyar, angol és német nyelven. Fordítása jelenleg francia, orosz, horvát, szerb, szlovén, román, spanyol és lengyel nyelvre folyik.

Szervezők: a Biologika Szabadegyetem és a Biologi-Team Oktatási és Rendezvényszervező Kft.

error: Protected content.